Blogg 2018-2019

19. dec, 2019

Hanna top 10 av 46 handlers, Bella BIR och NORD VINNARE-19 Tiger NORD VETERANVINNARE -19, Dutchess Excellent och Star Very good. Dålig skärpa på bilderna men hoppas att det syns något ändå.

17. dec, 2019

Mira hade Hanna lånat inför SM, hon hade aldrig träffat henne förut men det gick ju super ändå.

17. dec, 2019

Hanna delad 5 plats på SM, Tiger NordiskVeteranVinnare -19 med Nordic Rerserv Cert och Bella BIR och Nordisk Vinnare -19 kan det gå bättre. Ja lite, men inte så värst mkt.

Star skötte sig super i ringen med Hannas klasskompis Lovisa, vilket var väldigt skönt då hon inte är ställd mer än 3 gånger nu, både inoff och officiellt. 

Landslagstävlingen gick däremot inte Sveriges väg då ingen svensk blev placerad, men de får ta nya tag till nästa år. 

Nu tänkte vi göra lite upphåll med utställningar, Sigge är anmäld till My dog men inga andra. Hanna tänkte träna så Dutchess klarar apellen o lägre klass i spår. Sen är det även dags att starta Lydnad klass 1. Star kommer att få växa till sig lite.

¨Vi kommer även att leta efter en hane som vi ev kan para Bella med till hennes nästa löp. Känner att det skulle nog vara roligt med en kull till då hon lämnat så fina och trevliga hundar. Så är ni intresserade så får ni gärna höra av er. 

5. dec, 2019

Idag har det varit en tråkig dag då vi har sålt finaste Milda, Hannas trofasta följeslagare. Tyvärr så har Hanna blivit allergisk mot hästar och är inte hemma så mkt då hon går i skolan i Forshaga och jag känner att jag tyvärr inte orkar med längre. Sen är det ju väldigt tråkigt för henne att bara gå i hagen. Så idag åker hon iväg till Brålanda till en väldigt trevlig tjej som är lika gammal som jag. Tror att det kommer att bli super för henne, men ack vad tomt det kommer att bli. 

Nästa helg är det dags för Stockholm med SM och Nordiska Mästerskapen för Hanna. Tiger, Bella och Star är anm till Nordisk Vinnare utställning på söndagen. Denna helgen hinner nog tyvärr inte Hanna ställa så Sofia får hoppa in och med hjälp av Maja så ska vi nog få till det ändå hoppas jag. En så spännande helg väntar🙂

5. dec, 2019

Stort Grattis fina Ginnie och matte Sofie. Foto Sofie Hedlund.