11. jun, 2018

Vänersborg

Igår var vi iväg till Vänersborg för att ställa Superdupers Nobel "Morris" och Tiger, även Superdupers Elliot, "Alfons" gjorde debut i Utställningsringen.  Det var varmt så det både räckte och blev över. Var glad över att vi hade med tältet så det blev lite skugga. Först ut var Morris och Alfons. Förra året blev Morris BIM och fick ett Cert av domaren Kitty Sjong i år blev det ett Excellent med fin kritik förutom att hon tyckte att pälsen var lite för mjuk. Han blev placerad som nr 3 i öppenklassen utav 6 fina hanar. Alfons fick också fin kritik, men skulle behöva växa på sig lite så han fick ett Very Good. Är så jätte nöjd med att han skötte sig så bra med duktiga lillmatte Malin. 

Tiger ställdes i Veteran klass och fick ett Excellent, ck uteblev idag på grund av att hon tyckte att han hade lite för lång päls annars jätte fin kritik.

Sen var det dags för premiär i JH för Dutchess. Det gick över förväntan men hon tyckte nog att det var väl varmt och att de fick stå stilla lite för länge framför domaren.. Helhetsintrycket från domare Sara Hägg "Fint ekipage med utstråling i ringen där handlern jobbar med hunden och har ett lugn. Lyser en fin framtid". Hanna blev plac som nr 4 med 3 otroligt duktiga tjejer framför sig. Så vi är jätte nöjda med den placeringen.