20. okt, 2018

Halvtid och Växjö

Tiden springer i väg så fort så fort. Mer än halvtid med Bella, hon känns verkligen dräktig. Låg och vilade med alla 6 hundarna i en 105 cm säng förut och Bella under filten längst in så klart. Sen mådde hon illa och försökte gå upp, men alla vi sov så gott och hann inte reagera så hon kom ner på golvet, så då spydde hon på filten, på mina byxor, tröjan och sen så trampa jag på det också så klart när jag skulle ta filten till tvättstugan. Inte lätt att vara dräktig och må illa. Hon har klarat sig bra hitills,  spydde 2 gånger i v 2-3 men har varit lite kräsen på maten mellan varven. Hon är lugnare än vanligt och har aldrig sett henne galoppera så sakta när hon är ute.

Nästa helg ska Dutchess och Hanna på läger i Sandhem. Sen är det dags för Växjö. Lilla Tequila, Tiger och Dutchess ska ställas och Hanna ska tävla jh. Men tyvärr har Dutchess börjat att tappa en himla massa päls på halsen så vi får åka in till veterinären i veckan och kolla upp henne. Kan ju inte ställa en pälslös hund. Hon är pigg och glad som vanligt och inget kliande alls. Så vet inte alls vad det kan vara.  

Sigge och Sigge och full upp med att leka med henne dagarna i ända här. De är så roligt och mysigt med många hundar hemma och så kul att 3 hanar i åldrarna 2.5 år, 5 år och 8 år går så bra ihop med tikarna. Gårdshundar är smidiga🙂