19. jan, 2019

Valpleverans

Nu börjar det att bli tomt. Igår åkte fina Superman till Finland och idag åkte Modesty Blaise till Herrljunga. Så nu har vi bara roliga Captain America, vi skulle nog döpt han till Spiderman istället, så busig och klättrar bra🙂 och även Starfire kvar hemma. Starfire leter vi en köpare till som kan tänka sig att ta henne på bibehållen avelsrätt. Hon är så go och mysig. Har verkligen ett supertemperament, precis som gammalmormor Ida. 

 

Tiger har tyckt att de har varit lite läskiga men nu börjar även han att leka med de små. Alltid så roligt med valpar och tiden går så fort innan de åker iväg till sina nya familjer. Men det är så roligt att se glädjen hos dem som får ta med sig sin lilla valp hem. Det är värt allt jobb man lägger ner. 

Synd bara att inte Dutchess har varit hemma mer och kunnat lekt, hon älskar verkligen att ligga i valplådan o busa försiktigt. Även att ha dragkamp och leka när de blir äldre.  Men Hanna och Dutchess tränar på i skolan och det går framåt hela tiden känns det som . 

 

Nu är det lite lugnt på utställnings fronten ett tag, nästa blir nog i Malmö i slutet av mars. 

Ha det bäst alla så länge och njut av bilden där Modesty Blaise "Happy" kommer flygande.