6. maj, 2019

Billinge brukshundklubbs inoff utställning

Den 1 maj var vi på Billingens brukshundklubb för att social träna Star med en utställning för första gången. Dutchess var med för att träna inför Lidköpings Nordic utställning.  

När vi först kom till utställnings platsen så var Star lite nervös och tyckte att det var läskigt med alla folk och hundar. Tyvärr hade vi glömt Dutchess halsband hemma, så hon fick vänta i bilen tills det kom någon som sålde halsband. Så hon fick ett nytt fint bara så där😋. Efter en stund kopplande Star av så Hanna kunde ta in henne i ringen och börja att träna innan allt började. Hon är en liten busmaja men det gick hyfsat ändå. Tror att hon är den absolut mest hoppigaste valp vi tränat.

Först ut i ringen var Dutchess, hon gick mot en yngre hane. Dutchess vann Hp +BIR och fick jätte fin kritik. Finns att läsa på hennes sida. Sen fick Hanna stressa till andra ringen då det var Starfires tur. Hon tyckte att domaren var lite läskig först men efter hon hade fått en köttbulle så gick det toppen. Domaren skrattade gott åt henne när hon bugade och gjorde diverse konster framför Hanna🙂. Star fick fin kritik och det bästa av allt är att det står att hon är GLAD och TREVLIG med stora bokstäver. Allt som vi vill ha i ringen. Det andra kan man alltid lära dem mer av sen. Tyvärr så hann vi inte vara kvar till finalerna, då jag tror att Dutchess hade haft en god chans. Men Hanna skulle upp till Forshaga och hade en hel del läxor att koncentrera sig på och vi hade fått den träningen som vi ville ha.  Nu laddar vi inför Lidköping och sen Hannas skol SM med Dutchess. Hon ska var med i Startlydnaden. 🙂