Norrköping

Först ut i Norrköping var finaste Elton med matte Kajsa i valpklassen. Elton skötte sig fint hade lite bus i benen när man skulle gå runt baraCool. Eltons kritik av domare Åke Cronander

" Bra helhet. Välformat huvud Fint uttryck Bra hals, förbröst. Välkroppad. Långt o lite avfallande kors, Goda vinklar päls, ben o tassar. rör sig lätt underställd. Lite lös fram" 

Sen var det dags för Tiger och Hanna i Championklassen. Tiger som har varit seg hela veckan, förmodligen på grund av alla löptikar, visade sig inte från sin bästa sida. Ville inte ens köra freestyle som han annars älskar eller äta köttbullar och korv Ledsen.  Men fick iallafall fin kritik:

"Tilltalande helthet Maskulin Mkt bra huvud o uttryck. Bra förbröst. Välkroppad. Goda vinklar. Bra päls ben o tassar. Rör sig väl"

Tiger blev plac som andra bästa hane, vilket vi jätte nöjda med framför allt efter hans bedömning i Degerberga. 

Sen var det dags för Juniorhandlingen, vilket Hanna var väldigt nervös inför med tanke på hur trött Tiger var. Men det gick super o Hanna vann först i sin åldersgrupp och fick gå in i finalen o möta den yngre gruppens vinnare, en kille som är lika gammal som Hanna men som har turen att fylla år i slutet på aug istället och som inte har gått över till den äldre gruppen än. Hanna vann i allafall och fick fin kritik o en landslagsuttagnings biljett. Så nästa år får hon tävla om att vara med i landslagetCool

 

Sen ett jätte tack till Anki på Stallbacka´s kennel som lät Hanna ställa finaste BIR vinnaren Stallbacka´s Belle Starr i Gruppfinalen. Tyvärr så blev de oplacerade men så kul ändå.