Att köpa valp av oss

Superdupers Lajka 5 v. Foto Linnea Gustavsson

Vi önskar valpköpare

Som ger sin hund ett familjeliv med kärlek och omsorg.

Man behöver inte ha tävlingsambitioner, men visst är det roligt för oss uppfödare om man ställer ut eller är med på några träningar/tävlingar.

Det är dock absolut inget krav. Det viktigaste är att du är villig att ge valpen ett kärleksfullt hem med ett aktivt och stimulerande liv som är passande för en dansk/svensk gårdshund.

Valparna föds upp i en lugn och trygg miljö. De får också den sociala träningen som en liten valp behöver innan den skall åka till sitt nya hem.

De tränas från början på alla ljud som finns i ett hem som diskmaskin, tvättmaskin, dammsugare, radio, andra hundar och katter. De är med lösa ute på gården och får åka bil tillsammans med våra andra hundar.

Det är av stor betydelse för oss att ha en god kontakt med våra blivande valpköpare och att den kontakten fortlöper under hela hundens liv.

Vi värdesätter även att ni hälsotestar och mentalbeskriver eran valp när tiden är inne för att kunna utvärdera vår avel på bästa sätt och för att bibehålla gårdshunden som en frisk och bra hundras.

 

Detta ingår när ni köper valp från oss:

* Registerad i SKK

* Försedd med SKK köpeavtal

* Veterinärbesiktigad

* Vaccinerad

* ID märkt med mircochip

* Regelbundet avmaskad

* Valpkull försäkrad i 3 år med doldafel i Moderna försäkringsbolag

* Valpfolder med information om valpens skötsel och utfodring

* 1 års medlemskap i Gårdshundsklubben

* Halsband, koppel, snuttefilt och valpfoder