Valpar

Bellas fina valpar har kommit, 2 tikar och 2 hanar. Allt har gått bra och Bella tar hand om dem på bästa sätt.  Vi brukar avvakta några dagar för att se att allt är ok med Bella och valparna innan vi sätter oss för att planera vilka som ska få en liten.  Vi hör av oss till de som är aktuella.  Är det så att ni har hittat en annan valp så får ni gärna höra av er. 

Vi känner även att vi har tillräckligt med många bra valpköpare till Stars valpar så det är svårt att ta emot fler. 

Är ni intresserade av en valp 2022 efter Happy eller en Kelpie valp efter Dutchess  så får ni gärna höra av er. 

NORD V-19 SE UCH SE V-19 Superdupers Bella är parad med Gullvivebackens Moses 29/11-20

Pino

 

Gullvivebackens Moses SE 53514/2018 "Pino" är en lite större kille som är trefärgad, röntgad med Hd A, PLL clear,  fulltandad och som är utställd Excellent med Ck. ''

Pino är en härlig familje hund som är med på allt hans stora familj med 5 barn gör. Han älskar att åka husbil, kampa, träna lydnad och trix.  Är väldigt lättlärd och kan gå lös i skogen. Han vaktar sitt hus men skäller aldrig annars. Pino är också väldigt snäll mot andra hundar.  

Pino är även fotomodell för Hööks och med på många fina bilder i deras katalog och reklamblad. 

 

Bella

Foto Maja Lind

Superdupers Bella SE39668/2013 är viltfärgad med Hd B, Patella ua och PLL clear. Hon har utställd med mkt bra resultat, 2019 blev hon både Nordisk och Svensk Vinnare. Men det viktigaste av allt är att hon är en go och härlig tjej som vet vad hon vill och talar om det på ett roligt sätt. Hon älskar att träna agility, kampa, hämta bollar,  bada och få mysa under täcket eller filten i soffan. Bella är en aktiv tjej men med en mkt bra av och påknapp.  Hon har även varit med Hanna uppe på Forshaga gymnasiet och tyckte att det var jätte roligt med alla hundar och träning. 

Bella har även lite vakt och jakt i sig. Hon håller koll så att inga obehöriga kommer in på vår gård. Annars så älskar hon att vara med på ridturer i skogen med våra hästar. 

 

Kombinationen med Bella och Pino ger en inavelsgrad på 0 % och ett Hd index på 105🙂

Bella har tidigare haft 3 kullar valpar som alla har utvecklats fint. 

 

 

 

 

 

 

 

Superdupers Starfire Reg nr SE11032/2019, Planeras att paras till våren -21

Starfire är en härlig tjej som är efter SE UCH SE NORD-19 SE V-!9 Superdupers Bella och NO UCH Russla `Vaenga I-Gud Demeter.

Hon har Hd A och ett index på 115 1/3-20

Patella ua , PLL Clear

Utälld med Excellent i juniorklass. 

Hon älskar att jaga möss och träna, är full av energi men kan också slappa i soffan och sova en dag. Hon är väldigt följsam och är med på alla ridturer. Hon är en väldigt sällskaplig tjej som gärna ligga under täcket helst hela tiden. 

Star planeras att paras med  NO V-19 NORD UCH RLI RLII AGI BH-VT Hennagardens Figaro Figlio NO38209/14.  

Han är en snygg och härlig kille med:

Hd A 

Patella ua

PLL Clear

Fulltandad med saxbett

Figaro är en Godkänd Besökshund i Röda korset. 2019 var han årets mest vinstrikaste gårdshund på NKKs utställningar. Han är en trygg, enkel, mild och väldigt snäll kille som ej tackar nej till en musjakt. 

Kombinationen med Superdupers Starfire ger 0 % i inavel och ett Hd index på 111