Superdupers Modesty Blaise, Happy är parad med NORD UCH NORDIC CH SE VCH Yellowskin´s Lille Oj vilken Kille. 

Det kom 1 tik och 3 fina killar på morgonen den 6 september. 

Se fler bilder och info under Happy + Mads valpar. 

 

Happy är en underbar tik som går ihop med allt och alla. Hon är en pigg och glad knä hund med väldigt lite jakt och vakt i sig. Hon älskar att sova under täcket.  Happy är utställd en del som valp med BIR placeringar bland annat bästa tik 6-9 mån på rasspecialen och ett Excellent som Junior.  Hon är fulltandad med saxbett. Har Hd A med ett index på 113, Patella undersökt ua och PLL clear genom sina föräldrar 

 

 Mads är en underbar kille, så fin, lugn, trygg och vänlig mot allt och alla. Han fick träffa alla hundarna vi hade med ner o de liksom vi blev helt förälskade i honom. Mads följer glatt med på allt som erbjuds och är duktig på det. Har mest tränat utställning, viltspår och nosework.  Är ca 36 cm hög och väger runt 10 kg.
 
Hd B med ett index på 104  7/7-21
Patella ua
PLL N / N fri
 
Har gjort ett jätte fint Bpa med bland annat en 4 (trygg) på skott. 
 
Inavelsgraden med Happy blir 0 % och Hd kullindex blir 108

Superdupers Starfire Reg nr SE11032/2019, Planeras att paras 2022

 

 Starfire är en härlig tjej som är efter SE UCH SE NORD-19 SE V-!9 Superdupers Bella och NO UCH Russla `Vaenga I-Gud Demeter.

Hon har Hd A och ett index på 115 1/3-20

Patella ua , PLL Clear

Utälld med Excellent i juniorklass. 

Hon älskar att jaga möss och träna, är full av energi men kan också slappa i soffan och sova en dag. Hon är väldigt följsam och är med på alla ridturer. Hon är en väldigt sällskaplig tjej som gärna ligga under täcket helst hela tiden.