Korad LD Startklass RLD N RLD F Ullhedens Fabulus Freya SE 32983/2017 planeras att paras med RLD A RLD F RLD N Aussie Action Black Wizard SE47085/2017 i dec 2021.

Dutchess är både MH och MT beskriven med bland annat 1 på skott. 

Hjärtundersökt ua

Hd B  ED ua

Fulltandad med saxbett

Utställd med bland annat BIR placeringar

Färdig för klass 1 i Lydnad

Klar med Rally N och F, 2 st 1:a platser med 100 p i Fortsättning. 

Dutchess är en väldigt arbetsglad men samtidigt lugn kelpie som älskar i stort sett allt o alla. Gillar att träna allt och har testat på det mesta. Har väldigt fina liggmarkeringar både i  spåret och vid övriga nosarbeten som specialsök o nosework, älskar agility, freestyle och brukset bara tiden som sätter stopp för tävlandet. 

Bor idag ihop med 5 gårdshundar, 2 katter och 3 hästar utan problem och älskar att följa med på ridturer.  Hon har bott ihop med Hanna på hundsportsgymnasiumet i Forshaga till och ifrån i 3 år. Så är väldigt anpassningsbar till alla miljöer. 

  Mer info om Dutchess, resultat och filmer finns på hennes sida. 

 

 

 

   

Aegon är en härlig arbetsam kille med lite mer fart i men samtidigt så go och glad. Älskar att simma och bada.  Vi har träffats flera gånger både på tävling och privat. Hanna kunde låna honom på en gång och träna utställning och han följde bara med nöjd och glad.  Han och Dutchess vann varsin Rallytävling Fortsättning i Nossebro. Våra Kelpies levererade fantastiskt bra.  Så jätte roligt.🙂

Fint MH med bland annat 1 på Skott. 

Hd A Ed ua

Fulltandad med saxbett

Hjärtultraljud är på gång 

Godkänt Doftprov

Klar med RLD A RLD F och RLD N på kort tid och med väldigt fina poäng.

 

 

Spårmarkering med Dutchess

Rally Fortsättning med Dutchess i spöregn🌧🌧