Kelpie Valpar

KORAD, LD STARTKLASS, RLD F, RLD N Ullhedens Fabulus Freya, Dutchess SE32983/2017 ska paras med LPII, NORD UCH, SPH I, SPH II, SÖKH I Aussie Action's Black Qrazy Speed, Romeo SE16204/2013 i början på december. 

 

 

 Romeo är en kille som gillar full fart och vill helst inte sluta arbeta, trots det så vet han hur man vilar och har en mycket bra av och på knapp. Han vill väldigt gärna vara till lags. En härlig kille som gillar utmaningar i form av lydnad, spår och sök. 

Hd A  Ed ua

Hjärtultraljud ua 2019

Uppflyttad till klass III i Lydnad

Tävlar i klass III i Spår 

Sökhund för Missing People

MH 1 på skott. 

Romeo är en duktig vallhund och på Vallanlagstestet fick han 4.7 p

En supersnygg och arbetsam kille som är SE UCH FI UCH DK UCH NO UCH NORD UCH och 2016 vann han Best Working Dog Class på Swedish Kelpie Show.

 

 

 Han kommer att matcha våran Dutchess på ett perfekt sätt och vi förväntar oss fina arbetande hundar. 

 

 

Dutchess är en mild tjej som väldigt gärna vill vara till lags och passar till alla grenar som Lydnad, Agility, Freestyle, Rally, Patrull, Spår, Nosework och Specialsök. Hon har testat på allt med glädje och bra resultat men på grund av tidsbrist så har hon bara tävlat Lydnad och Rallylydnad. 

Hd B ED ua

Hjärtultraljud ua 2020

Ryggrtg ua

Uppflyttad till klass I  lydnad

Uppflyttad till Avancerad klass i Rally.

MH 1 skott

Korad med 414 p

Hon är utställd med fina omdömmen och BIR  placeringar.

Dutchess lever dagligen med 4 gårdshundar och har nog blivit lite som en gårdshund ibland🙂 Älskar att sova nära i soffan/sängen och gräver gärna efter möss o råttor. Hon är med lös på både ridturer och cykel turer och är den perfekta handicaps hunden som gärna ger en ridspöt eller vad som man kan ha tappat på färden. Hon hämtar gärna allt man ber om och älskar att få hjälpa till. Från att söka rätt på tappade nappar till att hämta bortblåsta papper ute. 

Se mer om Dutchess på hennes sidor.