Star, Bella och Tiger! Välkomna till vår sida

Lite om oss

            

 

Vi är en familj som bor på landet strax utanför Skövde. Vår familj besår av mamma Annette, pappa Jörgen, storasyster Sofia och lillasyster Hanna. Vi har 4 dansk /svenska gårdshundar Ida, Tiger, Bella, Starfire och en Australian Kelpie, som kallas Dutchess.  En nordsvensk brukshäst, Bore och en unghäst Beauty.   2 mysiga katter bor här också, Musse och Smulan.

      
 
Det som är viktigt för oss i aveln är att få fram friska och sunda hundar med mycket bra temperament. Våra valpar blir vana med många saker. De bor med oss i köket och så fort de blir stora nog får de komma med ut lösa och vara med i stallet.  Vad som är väldigt viktigt för oss också är att vi har en bra kontakt med våra valpköpare under hela hundens liv. 

 

Följ oss gärna på Facebook också, Superdupers kennel🙂 

    

  

Maj 2021, Vår dotter Hanna har tagit studenten från Forshaga Hundsportgymnasium och är nu utbildad SBK Instruktör, Certifierad hundtränare och Coach med fördjupning i Lydnad, Utställning, Personspår, Specialsök, Friskvård och Fysträning, Valputvecklare, godkänd utbildning i allmän mentalkunskap M1 och hon har även kompetensintyg för arbete inom Hunddagis och hundpensionat.  Hanna fick även Stipendium på 1000 kr för Bästa Studieresultat och Royal Canins Stipendium på 1500 kr med motiveringen: En elev som besitter stora kunskaper och färdigheter både teoretiskt och praktiskt, vilket hon visar i alla studieresultat. Hon har en naturlig och god fingertoppskänsla samt förmåga till att analysera och omsätta teori till praktik när det gäller hund och inlärningsmetoder. Hon har en stor förmåga att individanpassa sin träning utifrån hundtyp, och har också en god pedagogisk förmåga i sin roll som instruktör. Vad hon än gör med hund i framtiden kommer hon att lyckas. Detta gör henne till en värdig stipendiat!

 

 

 

2020, Vi fick ett härligt barnbarn, Amelia 🙂. Annars hade vi mest en massa otur 2020 med en bil som brann upp på hemväg från semestern och Hanna och Dutchess som var med om en olycka då de hamnade på taket med en bil så en stor del av tiden har gått åt till att leta nya bilar och bli friska. 

2019 Vilket år vi har haft. Tiger Svensk Vinnare, Svensk VeteranVinnare och Nordisk Veteran Vinnare och Årets Veteran Vinnare i Dansk Svenska Gårdshundklubben. Superdupers Bella har blivit BIM 5 gånger och sist nu BIR uppe i Stockholm. Så 2 Nya titlar även på vår lilla tjej. Svensk Vinnare och Nordisk Vinnare  och 2:a Bästa Utställnings hund i klubben.  Hanna har också haft ett fantastiskt år som började med 4 vinster på raken och sen med 3:a plats i UngdomsSM och Uttagen till Svenska landslaget. 7:a i Agria Cup utav 65 handlers.  SM gav en delad 5 plats även i år med en helt ny låne hund för Hannas del. Så stolt över Hanna och hennes handling år efter år.

Superdupers Starfire har också gjort premiär i utställningsringen med ett Excellent och ett Very Good. Hon sköter sig kanon och är lycklig i ringen, vilket bådar gott inför framtiden🙂. 

Även Dutchess har fått två nya titlar, LD Startklass och hon vann sin andra tävling med 182.5 p 🙂  Den andra är RLD N, då hon har startat i Rally med 3 godkända resultat, Hon vann även sin första tävling där med 99 p.