Hopp i Topp Mynta S19271/2007 "Ida" är efter Paco och Just About My Titiyo. Hon är vår allas älskling men mest Sofias. Hon är snabb, älskar agility, katter och nästan alla människor. Det bästa hon vet är att få sitta i någons knä och mysa. Hanna och Ida vann KM i agility 2011.

NORD VV- 19 SE UCH SE V V -19 SE V -19 Tiger. Han är Hannas största kärlek. Han har ett supertemperament. Cool i alla lägen. Älskar både agility, lydnad och freestyle. Gillar även att ställas ut om det inte tar för lång tid. Hanna och Tiger har haft stora framgångar i bland annat Junior Handling.

NORD V-19 SE UCH SE V-19 Superdupers Bella SE39668/2013, är efter Hamléngårdens Tony Montana och Snöflinga. Hon är allas vår lilla skrutta. Så mysig, älskar att leka, agility och ligga i knät för att mysa på kvällen. Bella har ställts ut med bra resultat och är Svensk Utställnings Champion. Hon håller även vakt på vår gård.

Hannas Dutchess är en Australian Kelpie som är 5 mån på bilden och har varit på sin första utställning. Det gick super. Annars tränar de lite av varje. Patrull hund är väl det som hägrar mest nu med militären.

Superdupers Starfire SE 11032/2019 är efter NO UCH Russla´Vaenga I-gud Demeter och SE UCH SE V-19 Superdupers Bella. Är vår framtida avelstik om allt går som det ska. Hon är så glad och är världens hoppetossa. Ska bli spännande att följa hennes framtid.

SE UCH Superdupers Elvis "Sigge" har vi sålt med bibehållen avelsrätt. Han är en super glad och härlig kille, som vi ofta träffar. Han smälter lätt in i övriga flocken. Sigge har ställts ut med bra resultat och är Svensk Utställnings Champion liksom mamma Bella. Han har även en kull valpar efter sig.

Smulan är vår bästa råttfångare och är så snäll. Tar aldrig ut sina klor och älskar att vara i stallet.

Musse älskar att gå med på promenader, han ligger hos valparna när de är små och de får gärna busa med honom. Sen är han även lite busig själv ibland och då flyttar sig hundarna en bit bort.

Bore är vår nordsvensk, som vi nyss kört in. Han är som en stor hund. Lika mysig och snäll. Följer med en överallt. Bästa kompisen är Milda.

Beauty eller The Dancing Queen som hon heter i stamtavlan ska bli Hannas framtida häst. Hon är efter Milda och den fina hingsten Mantovani. Än så länge verkar hon ha ett helt underbart temperament.