5. maj, 2013

5/5

Idag har vi varit nästan hela dagen på en inoff utställning på Skövde brukshundklubb. Det var fint väder, lite blåsigt dock så man kände inte hur solen brände. Båda jag och Hanna är väldigt röda och fina i ansiktet nu. Det gick väldigt bra tycker jag. Han blev BIR och gick vidare till Grupp finalen. Där var det en del hundar med. Så jag trodde han skulle åka ut direkt, men han blev 3:a. Så roligt. Sen ställde de även upp i Barn med Hund, det var flera lite äldre barn som var duktiga. Men de hade turen att vinna i år igen. Hon fick med sig fina priser hem och 4 rosetter. 🙂

På hemvägen åkte vi direkt till Sofias fotbolls match med damlaget och hann o se sista halvlek i allafall. Kul.

Sen var det Klangs tur att få motion. Hanna red en runda i skogen och hoppade lite. Han var pigg och glad. Hundarna fick också följa med en sväng. Så  nu är alla nöjda och glada men ack så trötta.

Tigers kritik av domare Elisabeth Wahlström

" Härlig mask hane av utm typ o storlek. bra tänder o bett. Vackert uttrycksfullt huvud med vackra ögon. bra volym på bröstkorgen. välvinkel fram o bak. bra kors o svansans. Härliga vägvinnande rörelser från alla håll. En förmån att få döma ett så samspelt team!"