12. jun, 2013

12/6

Ja, nu har vi fått klippa klorna för första gången på de små godingarna och snart är det dags att avmaska dem för första gången. Det brukar inte vara så populärt. Pastan smakar nog inte så gott.  Väntar på att vi kan flytta ut dem till vardagsrummet och köket. De är så roliga att se på när de börjar leka och busa.

Så roligt att det gick bra för Hanna på den lilla tävling de anordnade som kurs avslutning. Det gick mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Det hon behövde träna på var ställandet, han är ju van vid att hon står framför på alla utställningar och nu skall han plötsligt stanna vid sidan om och stå kvar där själv när hon går iväg en bit. Men det kommer nog snart. Sen fick han en 8 på inkallning, han skulle ha lite mera tempo och så satte han sig lite snett bredvid Hanna. Han fick en 9 på apporteringen, då han tuggde lite på benet. Resten var 10 or och högsta poäng. Så riktigt bra får jag säga och en 2:a plats. 🙂 

Hanna har en ny hästkompis också, en 27-årig pigg travarvalack, som hon rider några dagar i veckan för att hålla igång honom då hans matte har för ont.