14. jul, 2013

14/7

Idag packas det för fullt. Hanna och Tiger ska iväg på hundläger till Örebro. Det är Sveriges Hundungdom som anordnar det. Hon är ett år för liten för att vara med men det skall nog gå bra ändå. Kravet var att man skulle kunna sköta sin hund och det har hon ju klarat av bra i många år.

 

Det små valpisarna växer så det knackar. De är ute och springer en hel del. Det är väldigt spännande på alla nya ställen. Vi klipper klorna varje vecka och det går bra, kommer lite pip ibland då det är tråkigt att sitta stilla. Sen är det dags att avmaska igen på måndag för tredje gången, det är inte heller helt poppis men det går bra och det är fort glömt.. Nu börjar de bli väldigt morgonpigga. De var vakna vid halv fem och busade och stod i. Sen lyckades de vara tysta och sova till halv sju då var det verkligen dags att gå upp. Ut och kissa och äta lite mat sen en väldig massa bus och fjäsk.🙂

 

Ida mår bra efter sin kastration, det svåraste är att hålla henne lite lugn för hon vill väldigt gärna busa med både stora och små.