16. feb, 2012

16/2

Idag är det äntligen sista dagen med antibiotika för Tiger, skönt jag har varit lite orolig att hans mage skall bli dålig. Han fick en väldigt hög dos eftersom de var rädda för att det skulle bli en infektion i skelettet. Han börjar komma i gång igen och har fått gå lite på gåbandet. Han tycker det är super kul och går o ställer sig där när han tycker det är dags.. Tror att lasern har gjort sitt till också att det läkt så bra och snabbt. Han har fått en liten dos varje dag.

I dag har vi köpt vår första snöslunga, det ska bli så kul att testa hur den fungerar. Har tröttnat på att skotta och det har blivit en hel del snö. Hanna vill så gärna åka skridskor på isen och det kanske inte är så kul att åka på en liten liten plutt bit. Så nu ska det bli super!

 Jag o Hanna har även varit och shoppat lite häst grejor till Klang o en ny vårjacka till lilla fröken. Klang  har också fått  nya skor med snösulor så det kanske går lite bättre att rida.  Han hade lite svårt att gå med alla snöstyltor.

Ida är lugn, busar inte så mycket  med Tiger, som hon brukar att göra. Och hon är väldigt väldigt kräsen. Funderar på om jag skall köpa lite extra vit och kalk till henne?