27. jul, 2013

26/7

Nu har snart alla våra fina valpar åkt och det blir så tomt. Tur att vi ska spara lilla Bella. Theo åkte i tisdag upp mot Örebro. Resan gick jätte bra och han trivs och utforskar sitt nya fina hem i full fart. 🙂

Ville åkte i onsdags upp mot Stockholm. Hans resa gick också jätte bra. Han ser ut att trivas super med sitt liv och sin nya tik kompis. 🙂 Idag är det dags för Sigge att åka ner till Hindås, vilket jag tror kommer att bli super också. Han är en så mys pys valp, som älskar att gosa.

Och imorgon åker lilla fina Leya till Skulltorp. Hon kommer att bo ganska nära oss och hon får 2 fina killar att busa med. 🙂

Idag har vi annars varit och kört Bore för 3 gången i sitt liv. Förra gången han hade vagn eller släpa på sig var i vintras då det var fullt av snö och is ute. Men han skötte sig super, säger bara vilket hästminne. Han är så mysig, traskar på transporten som ingenting. Det stod kor som hade rymt på vägen det var inga problem heller, trots att han aldrig sett kor förut. Så det känns som om han kommer att bli en bra kör häst.

Hannas läger gick superbra. Hon hade tränat, badat och haft roligt med en massa nya roliga kompisar. Snart är det dags igen för Hundläger i Ljungskile för Hanna och Tiger.