13. aug, 2013

13/8

Blir lika förvånad varje gång över att de små lär sig så snabbt olika saker.  Bella brukar vara ganska duktig på att säja till när hon vill gå ut. Men det händer olycker ibland också så klart. Men i morse var hon så väldigt tydlig. Jag hade bara precis kommit upp o var på toan. Då hon knöglar sig ut genom grinden i köket, kommer in till mig och hälsar och far ut i hallen och ställer sig vid stora dörren. Där står hon tills jag kommer och släpper ut henne. Så duktig🙂. Sen in och sova en stund till men vid 6 - 7 tiden är det dags att gå upp tycker Bella och då skall det busas och busas. Hoppas hon också snart blir morgontrött, som de andra. Förutom Skipper då som är pigg på att gå ut dygnets alla timmar. Han är alltid morgonpigg.

Nu är Hanna och Tiger iväg på läger. Det gick bra att lämna de som vanligt. Inte största rummen jag sett men det fungerar säkert bra ändå. Det var lika högt som brett. Hon verkar ha kul i allafall och det är huvudsaken.

Nu är Bella och Hanna också anmälda och har kommit med på valpkursen. Den första för oss. Tänkte det kunde vara spännande och se vad man får lära sig och få träffa lite andra små.

Fint kort på Leya och Bella som jag fått av snälla Anna Johansson