1. nov, 2013

Helg

Fredag morgon och full fart med allt. Dags att åka till banken för att hämta ut lite pengar och sen till bilfirman för att hämta ny gamla bilen, en V50. Ska bli så kul att få en annan bil. Jag har kört med min gamla 745 -92 i många år nu. Fast jag älskar den bilen. Man får in så mkt i bagaget och med automat är den så lätt att köra. Men nu är det dags för något  nytt. Blir nog bortkämd med lite mera lyx🙂.

Sen blir dags att packa inför morgondagen, hade tänkt att åka ner ikväll för att kunna ta det lugnt i morgon bitti. Men det var tydligen någon rolig spökpromenad i kväll som vi bara inte kunde missa. Så det blir till att gå upp tidigt lördag morgon. Bella får följa med som sällskap. Lite spännande blir det allt om Hanna lyckas gå till  final, de bästa kvalar in till SM i Stockholm. Tror inte hon har någon chans till det men man vet ju aldrig. Ska bli kul och se hur det går i allafall.

Ska bli så roligt att få träffa lilla Ebba igen också. Har saknat henne massor. Men det räcker så gott och väl med 4 hundar.

Det är tomt utan lille Sigge här också, han åkte hem i tisdags. Det är en riktig liten myshund, älskade att pussas och mysa. Samtidigt väldigt pigg och glad. Även så glad att Maja/ Lajka från Idas kull mår bra igen. Hon har blivit ormbiten nu i höst. Men det gick bra som tur var.🙂