19. nov, 2013

19/11

Tiden den bara springer iväg. Vi har haft min mamma Siri här en vecka och myst med. God mat varje dag,nybakta bullar och bröd. Hann även med lite shopping turer, b la en blev det en tur till Ullared med övernattning på motellet. Det är så smidigt att sova där tycker jag. Nära in och man har alltid parkering nära. Rummen är bra och lagom stora. Det enda felet är att det alltid blir så dyrt. Fast man intalar sig att man inte skall handla så mycket så blir det alltid mer än man tror...

Snart bara 2 veckor kvar till  Stockholm och Hannas tävlan i SM í Juniorhandling. Det börjar att bli spännande. Hon har börjat att träna lite smått, det var ju så mycket de skulle kunna med alla möjliga formationer och frågor. Denna gången blir hon nog lite mer förberedd. Fast det gick ju bra ändå🙂.

Sen har vi anmält Bella till My Dog, både fredag och lördag. TIger får gå Juniorhandling igen. De skall bli lite lättare nästa år säger de då 10-13 åringar tävlar för sig och 14 -17 för sig. Men sen får alla mötas i finalen.  Har ju ingen direkt erfarenhet av det andra sättet heller med att alla möts, vilket de gjorde i Växjö så det blir också spännande.

Tänkte förbereda Bella med en inoff utställning i Tibro. Nästan på hemmaplan, bara 1.5 mil bort. Tiger är också anmäld för skojs skull..

 

Vi var och hälsade på brorsan. Där hittade Bella deras katts leksak och den var väldigt rolig att leka med. Så hon fick med sig den hem och har fortfarande väldigt roligt med den. Det behövs inte så mycket för att roa de har små🙂.