5. jan, 2014

My Dog

Vilken helg vi haft. På fredagen kvalade Hanna vidare till Stora finalen i JuniorHandling. Det slutade med att hon blev 2;a och kvalade redan in till SM i Stockholm, som går i dec. Hon, som vann kom från Finland, därför gick kvalbiljetten till Hanna i stället. 🙂Så lite tur på vägen fick vi allt. Annars hade vi ju inte alls räknat med att kvala in på första tävlingen för året och Hannas tredje totalt.

Bella kom 2 i valpklassen med fin kritik.

På lördag så vann Bella över tikarna och sen blev hon även BIR valp = bäst i rasen och fick tävla vidare i stora finalringen mot de andra valparna i grupp 2. Det tyckte hon dock var rätt så läskigt med alla de stora hundarna. Hon åkte ut direkt samtidigt med många andra. Det är en 30-40 BIR valpar med från början i grupp 2 och endast ca 10 blir kvar för vidare bedömning i finalringen. Men väldigt roligt att hon vann över de andra dansk svenska valparna med mkt fin kritik. Läs den gärna under Bella.

På lördagen gick inte Hanna vidare till Final i Junior handlingen. Men vi är lika glada ändå. Eftersom det hade blivit väldigt stressigt med att gå vidare med båda.