27. mar, 2014

27/3

Nu är vi hemma efter ytterligare en utställningshelg. Denna gången var vi i Malmö. Pappa, Jörgen åkte med då han skullle på arbetsintervju på flygplatsen i Malmö. 

Hanna har varit förkyld i några veckor och var pigg o glad när vi åkte hemmifrån. Men när vi äntligen kom fram så började hon att frysa o få jätte ont i halsen.  Så vi checkade in snabbt på hotellet. Hanna lade sig direkt i sängen och jag och Jörgen tog en promenad med hundarna för att hitta lite mat att ta med oss för att äta på rummet. Rummet var utrustat med bord, fyra stolar och komplett kök. Till o med diskmaskin fanns🙂.  Hanna mådde dåligt hela kvällen o natten så hon sov mest. Men ville ändå åka till Juniorhandlingen på lördag morgon. När vi kom fram till Malmö mässan så var det jätte jätte lång kö och vi var lite sena. Så vi ställde oss långt fram och kom in på en gång.  Det var 12 st anmälda i Hannas åldersgrupp. Många tjejer var där som vi kände igen. Tyvärr tyckte domaren att Hanna o Tiger var lite okoncentrerade så de blev utan placering denna gång. Men var kvar till de sista ändå. Jag tyckte de skötte sig bra som vanligt.

Sen tänkte vi shoppa lite i stan men det blev bara en affär, sen orkade lilla fröken inte längre. Så vi gick tillbaka till hotellet för att vila igen.  Men envis som hon är ville hon ändå ställa Bella på söndag morgon. Så vi åkte till Arenan igen och det var nästan lika lång kö fast nu var vi i tid, så vi hann. Tiger och Jörgen var kvar på rummet o myste. Det var 58 st gårdshundar anmälda. Jätte kul och se så många. Även kull brosan Sigge var med. Han var ut först i Juniorklassen och fick ett very good. Han tyckte att domaren var väldigt läskig. Sen var det Bellas tur i juniorklassen tillsammans med 10 andra tikar. Hon fick också ett very good i dag. Hon och Hanna skötte sig jätte bra och fick väl visad i kritiken. Han tyckte att hon kunde röra sig lite bättre. Jag tror att det har med löpet att göra. Hon är så svullen i bak så allt blir nog konstigt för henne. Vi satsar på Lidköping i Maj nästa gång så hoppas vi att hon är i form igen. 🙂

Ett fint kort på Sigge och Berit