27. maj, 2014

27/5

Det har varit en jobbig vecka. Först började Sofia med hög feber, ont i kroppen och förkylning. Sen kom jag på tors kvällen med feber o jätte ont i halsen. Söndag stod jag inte ut längre utan åkte till jourcentralen. Då hade jag en snabb sänka (crp) på 142, halsodlingen visade inget men det blev antibiotika direkt. Läkaren var lite orolig och ville skicka mig till akuten. Men jag åkte hem för att se om det gick ändå och lite piggare är jag. Sofia var lite piggare på söndagen men tyvärr blev hon sämre på måndagen igen och idag var vi på vc, som genast skickade henne vidare till öronmottagningen på sjukhuset. De konstaterade att hon hade en halsböld de vill sticka hål på.  Men de ville inte Sofia så vi avvaktar någon dag med stark antiobiotika.   Nu tyckte de verkligen att det var dags att ta bort hennes halsmandlar. Vi har funderat fram och tillbaka. Men eftersom hon så ofta är sjuk i halsfluss och har haft 2 halsbölder så är det nog läge att göra det nu.

Annars så hoppas jag vi kommer iväg till Kolbäck med Bella och Tiger. Det var 41 anmälda hundar dit. Så det kommer att bli spännande och det skall bli så kul att träffa bästa Birgitta och Ibbe  (Marcato´s Ibra, pappa till Lakrits, Vera, Higgins och Maja/Lajka) igen. Det kommer även att bli så kul och se deras nya fina hus.❤

Även nummerlappen till Vänersborg har kommit och dit var det bara 13 st anmälda i rasen. Bella är anmäld och Tiger är anmäld till JH. Det som kommer att bli extra kul är att vi kommer att få träffa Zorro där. Ebbas blivande partner. Det ska bli så roligt att få se honom igen. Det var några års sen sist.

Våra kära kanadaungar växer och fodras. De passar dem noga så alla är faktiskt kvar. Nu är de tuffare och promenarar in i hästhagarna med de små.

Sigge har varit här en vecka nu och åker hem imorgon. Det är fortfarande lika kul att ha honom. Han passar så jätte bra in i flocken och han lär sig våra regler så fort. Lugn o fin inne och bus ute🙂

Mysiga Ibbe på kortet