9. sep, 2014

Helgläger

Nu har Hanna och Tiger varit iväg på ett hund ungdomsläger i Götene i helgen. Det var jätte kul och de lärde sig lite nya saker inom agility, lydnad, sök och spår. Alltid roligt med lite nytt. Vi är även anmälda till en anatomi föreläsning med Moa Persson på Skaraborgs kennelklubb. Det ska bli väldigt intressant.🙂

I fredags var jag hos veterinären med Skipper för att ta bort lite tandsten, han är 12 år nu så tänkte det var dags och kolla honom. Det var en del men ganska ok ändå. Skönt att det är gjort. Idag var jag hos veterinären med Ida, då hon har flåsat o verkat smärtpåverad 2 gånger, inom en 2 veckors period och ville kolla upp henne. Det visade sig att hon hade något som gjorde ont i ryggen, mellan 3 o 4 kotan. Så hon skall få vila, inga hopp o inte leka på 2 veckor och få smärtstillande med antiinflammatoriskt i 30 dagar. Hon verkar inte direkt ha ont utan hon äter med god aptit och få henne att inte hoppa upp överallt blir svårt.

 Till helgen bär det av till Eslöv, där Hanna och Tiger ska tävla i Juniorhandling. Det ska bli spännande och se hur det går denna gången.

Lite kort på Hannas större rosetter, som hon tycker det är jätte kul att få..