10. okt, 2014

10/10

Mycket på gång nu. Var på en anatomi föreläsning av domaren Moa Persson. Den var väldigt intressant och lärorik. Kul och höra vad en domare tittar efter och hur de vill ha det. I helgen var Hanna, Tiger och Bella på en handlings träning på Skövde Hundskola. Den tyckte väl alla 3 att det var så där. De fick träna ganska mkt på att bara gå runt och vända utan godis i början och då stendog Tiger till slut, hur mkt än Hanna försökte peppa. Bella fick en stor hund efter sig, som hon tyckte var läskig när det var hennes tur, så hon tyckte inte det var så bra heller. Men bra att få lite andra tips o idér.

Helgen den 25, 26 så är det inbokat en Gerarld Oshea träning. Det blir spännande, han hade  lite fart och fläkt över sin träning och sist så tyckte Tiger det var superkul. Fast det var så kort tid och en väldig massa människor och hundar då. Hoppas de får lite mer tid på sig att lära sig nu. För sen helgen efter är det Växjö. Bella är anmäld till fredagen och Tiger o Hanna kör Juniorhandling på lördagen. Blir kul och roligt.

Den 8 och 9 nov är det dags för uställning och tävlan i Sydskånska Mästerskapet i Malmö. Det kommer att bli en utmaning och en träning inför SM i Stockholm. Hoppas det går bra.🙂

Annars har det varit mkt hästar och dans en period nu. Agility träningarna är slut så nu får vi träna själva