10. nov, 2014

Malmö

Vi kom ner till husvagnen fredag kväll och checkade in våra saker. Lördag morgon bar det av mot Klågerup och mot Svenska Gårds- och Vallhundsklubbens utställning med domare Carl Gunnar Stafberg.  Bella startade i Juniorklassen även denna helg och det var 6 fina juniortikar, som var med i hennes klass. Bella fick återigen Excellent med Ck och vann klassen. Sen blev hon placerad som nr 5 med ReservCert i Bästa tikklass. Ett gott betyg då det var många fina Championstikar och Veterantikar med. 🙂

På eftermiddagen åkte vi och provred en D-ponny, som Hanna var intresserad av. Den var jätte bra att rida men väldigt arg i stallet och gillade inte när man tog på den. Så vi avvaktar nog med köp och tittar på några fler innan vi bestämmer oss.

På söndag morgon var det dags för det Sydskånska Mästerskapet. Det var 17 st inkvalde i Hannas åldersgrupp och nog lika många i den äldre gruppen. Hanna fick jätte fin kritik och alla blev inkvalde till första finalen. Där åkte alla ut förutom fyra stycken äldre tjejer som fick slåss om placeringarna. En kul och nyttig erfarenhet att vara på plats. Roligt också att träffa alla vi lärt känna under året också.