20. dec, 2014

SM

 Nu har vi landat  från Stockhomshelgen. Vi kom upp vid 18 tiden på fredagen. Det var fullt av folk och hundar på hotellet så när vi skulle checka in så vi fick stå i kö länge. Sen fick vi vårat rum och installerade oss. Vi börjar att få lite vana på det här nu. Bella och Tiger var överlyckliga över att få vara lösa och springa runt och busa en stund. Vi lade oss ganska tidigt eftersom vi skulle upp på lördags morgonen. Hanna brukar aldrig äta frukost så hon gjorde sig iordning medans jag gick ut med hundarna och tog lite av hotellets frukost. Jag tog med en skål med frukt till Hanna som hon kunde ha sen att äta. När vi kom fram till Stockholms mässan var det ganska lugnt fortfarnade så vi kom in fort och hittade vår ring. Det började med att ta kort på alla de som hade kommit. 58 st tjejer var anmälda. För vår del blev det ganska lång väntan eftersom Hanna och Tiger skulle in i sista gruppen och de var över en timme sena. Kul var att hon gick vidare, ganska många åkte ut direkt. 🙂

Hanna kom till kvartsfinal, sen blev hon bortplockad tillsammans med en hel del andra och det blev bara 10 st kvar som skulle in i Finalringen. Stort Grattis till de tjejerna.

 Eftersom vi inte visste när Hanna skulle in i ringen så fick Maja ställa Bella och det gjorde hon super. Bella fick Excellent och vann unghundsklassen. Snöflinga, Ebba ställdes också och fick Very Good idag. Tillsammans med många andra. Dommaren visste precis vad han ville ha och anv flitigt hela skalan.  Så vi var jätte nöjda ändå.

Söndagsmorgonen startades väldigt tidigt då Hanna skulle hem och dansa Hip Hop i statshuset kl 12. Det var avslutning och dansuppvisning för Hip Hopen. Kvällen avslutades med Cheerleading träning. Så det var en mör Hanna och en trött mamma som kört hela dagen, som gick till sängs.

Nu gäller det till att ta nya tag inför My dog.🙂 

Ha en riktigt God Jul alla.