11. apr, 2012

11/4

Nu börjar det allt bli svårare att kort på de små. Får nog införskaffa en videokamera istället. Det börjar att bli mer o mer bus. De märker direkt när man kommer in och pratar med dem. Då kommer de fram och vill hälsa. Än är benen väldigt vingliga och rumpan kommer upp några steg mellan varven. Men busa det går bra ändå och rätt som det är så ramlar man omkull. Så roliga att se på. De börjar också att morra och försöka skälla lite mer, vilket låter väldigt kul än så länge. Sen somnar de snabbt igen ofta i en hög..

Tiger fick sin veckoträning i vattnet igår igen. Vi märker ingen direkt skillnad på honom mot första gången. Vi fick lite mer träningsråd. Ska gå över cavaletti i skritt för att stärka upp muskulaturen, så han får lyfta på benen ordentligt. 

 Idag fick de springa efter Klang när vi var ute och körde en sväng. Då får de springa på en hel del. Ebba hänger med i galoppen och tycker det är väldigt kul att springa precis bredvid. Tiger går gärna bakom och Skipper vill helst vara långt framför.. När vi kommer hem är de trötta en stund tills vi duschat dem rena i stallet, sen är bus som gäller igen..