15. mar, 2015

DM i Cheerleading i Borås

Nu närmar sig våren med stormsteg. Änderna och Kanadagässen har hittat tillbaka. Fast ska nog försöka bli av med några kanadagäss i år. De kommer så många på en gång och dumt ifall alla skulle stanna. De jagar även bort de fina änderna från dammen och de vill vi ha kvar.

Igår var vi till Borås för att att titta på Hannas lag, Duches Diamonds i cheerleading. Hanna åkte med lagets buss dit kl 05. Så det blev en lång dag för henne. Det var många lag att titta på, ända nere från Malmö och uppåt. Det var ett väldigt högt tempo och hög musik hela tiden. Så något helt nytt för oss. Stor skillnad mot fotbollen och hundutställningar. Kan liknas lite vid alla simtävlingar vi var på förut.  De kom på en tredje plats och fick en fin brons medalj med sig hem🙂. Bra jobbat.

Idag är det dags för att åka till hundklubben. De skall starta upp en ungdomsgrupp på Billinge BK. Låter jätte roligt. Sen måste vi börja att träna inför Malmö utställningen den 28/3 och agility tävlingen de ska vara med på i april. Bella kommer att ställas i unghundsklassen och Tiger går juniorhandling. Så det kommer att bli trångt om tid när allt är på samma dag.

Men det skall bli väldigt roligt att åka dit då vi skall få träffa Bellas tilltänkta kille, Yacatis Dan Åke Nordärt live🙂.

Nu får vi också ha mysiga Superdupers Sigge här. Han fungerar fortfarande så väldigt bra att bara släppa in i flocken. De busar, leker och har så roligt ihop.🙂