25. jul, 2015

Läger

Nu har jag precis hämtat hem Hanna och Bella från rikslägret i Ånnaboda, Örebro. De har varit iväg en vecka och träffat en massa andra ungdomar och hundar. De har provat på allt möjligt och haft föreläsningar varje dag om olika saker. Så nyttig och roligt för dem. Fast tror att Hanna har saknat Tiger lite, då det alltid har varit hennes favorit och han kan redan så många olika saker. Bellas favorit gren var nog agilityn. Tyvärr fick de inget tillstånd till att köra viltspår i år annars hade det varit väldigt kul att testa på med Bella också.

I morgon ska vi åka och hälsa på Bellas tilltänkta fina kille i från Trollhättan, det skall bli så roligt att träffa honom live igen. Har bara sett honoom på utställningar innan. Så roligt att de fått sina Cert samtidigt och kanske hade det blivit det 3 certet samtidigt också om inte Bella hade haft ont i nacken/ryggen när utställningen var i Vänersborg. Hon är hur pigg som helst nu och har inga symtom alls. Tror det var att de hade busat lite väl hårt och hon landat på en sten eller något sådant.

Det som står på tur nu är ungdoms SM i handling i Göteborg nästa helg, sen blir det en inofficiell utställning i Mariestad helgen efter. Hade redan anmält dit för länge sedan så det blir kul träning för båda. Tiger tycker att o bordet har blivit lite läskigt så det kan vara bra att träna på.

Sen hoppas jag att Bella kommer igång och löper snart, så vi har små fina valpar att se fram emot..