3. aug, 2015

Lite av varje

Sommaren går så snabbt så snabbt. Förra helgen var vi en sväng och hälsade på Bellas tilltänkta SE UCH Sveagårdens Efterlängtade Argus "Sebbe".  Det är en supermysig kille som jag tror passar våran Bella perfekt. Med ett så underbart temperament.

Sen tillbringade vi några dagar på kusten. Tyvärr regnade det mesta så det blev inte så mkt strandliv. Bella och Tiger var med och myste inomhus istället.

Denna vecka är Sigge här och leker med våra hundar. Han platsar in perfekt och finner sig tillrätta så snabbt.

På fredag är det dags för Ungdoms SM för Hanna och Tiger. Det skall bli spännande men svårt tror jag då det som vanligt är så jätte många bra ungdomar med och dessutom tävlar alla upp till 18 år ihop. Så håller tummarna för att det går bra.

Nästa helg är det en inoff utställning inplanerad i Mariestad. Bästa Maja med Ebba och April kommer hit och åker med till Mariestad. Det skall bli så kul att träffa dem igen. Undra om Ebba känner igen sig. Det gör hon säkert..

Sen är det dags för Skolan på torsdagen. På fredag och lördag åker jag och Hanna till Backamo för att vara med på utställning där med Bella. Det blir nog hennes sista för i år. Sen hoppas jag att hon kommer igång och löper så vi kan para henne och får små fina valpar att se fram emot.🙂