6. jun, 2012

6/6

Idag blev det till att springa en tur med hästarna. Det tycker hundarna är superkul helst nu när bonden har  börjat att slå det höga gräset.  Så de ser att jaga möss på gärdet.

Snart är dags att börja att planera för Tigers utställning till helgen. Det är den första för i år. Han har bara varit skadad innan. Vi skall åka till Vänersborg på lördag och ställa för Göran Bodegård. Det har vi aldrig gjort förut så det blir spännande och se om han gillar honom eller inte. Så håll tummarna nu för att han sköter sig och inte går ner mer i de eländiga gryten. I går hittade vi ett fårhuvud med ryggraden kvar i hästhagen. 👎 Fåren som finns i närheten är en bra bit bort så det det måste vara något större djur som släpat hit det.

 Måndagens agility träning gick riktigt bra och Tiger fattar väldigt fort vad han skall göra och börjar få upp lite fart i sig. Han har ju bara varit med 4 gånger än, resten har Hanna gjort med lite träning hemma. Han tycker det är superkul och hoppar högt över alla hinder. Ida är snabb som tusan, så där får Hanna börja att träna på att hon kan korta vägen annars hinner hon inte med. Skipper vill gärna att Hanna är med och visar vart han skall hoppa. Det är väl för att hon alltid har gjort det med honom.