22. jan, 2017

Blandat

Igår hade vi en rolig dag i skogen då hundarna fick träna lite personsök och agility. De verkligen älskar att få träna och söka. Vi satte först upp orange markeringar på en rätt så stor ruta inne i skogen. Sen gick vi runt runt så de inte skulle kunna spåra bara på marken.  De fick kolla lite i början när jag eller Hanna sprang iväg. Sen gick vi bort en bit och tillbaka för att sedan släppa o säga sök. Oj Oj vad de drog iväg och vilken fart de sökte med. Både Bella och Tiger tycker att det är superkul och vet precis vad de skall göra.

 

På onsdag är det dags för Sigge och Elton att Hd rtg, kolla patella och titta så att alla tänder sitter på plats. Det skall bli så spännade och vi hoppas på att de båda går igenom. Senare är det Salma, Elliots och Morris tur.

Nästa utställning vi planerar för är i Strängnäs. Det var så jätte roligt sist på My dog när det gick så bra för våra hundar. Superdupers Elvis, Sigge blev bäst av alla juniorer både hanar och tikar. Tiger vann champion klassen och blev 2:a bästa hane totalt och Bella vann championklassen för tikar och blev 2:a bästa tik totalt. Så jätte roligt, då det var så många hundar med och tävlade. Även Nobel, Morris var med och fick jätte fin kritik med ett Excellent och blev 2:a i juniorklassen.🙂