27. nov, 2012

27/11

Nu var det ett tag sen jag uppdatera igen. Det har varit så mycket annat. Min pappa, som varit så dålig en period gick bort den 17 nov. 

I dag  har vi äntligen börjat att ta tag i saker igen. Jag och Hanna var ute och körde Klang med Kamara på släp, hundarna var också med och sprang, efter tänkte jag skriva men de var så pigga så de sprang mest framför oss. Det har ju bara regnat och regnat och ingen har haft lust att gå ut någon längre stund. Men ida var det roligt ändå. Hästarna var också jätte pigga så det var riktigt kul. Kallt börjar det bli förstås men jag fick invigt mina nya skinn vantar och de var super sköna. 

Hade en jätte trevlig familj på besök häromdagen som ev var intressad av en valp och ville gärna träffa våra hundar. De hade 2 pojkar, som verkade jätte snälla och bodde inte så långt ifrån oss. Hoppas de gillade våra dansk/svenska busar. 

Annars har Hanna börjat att träna så smått med Ebba inför utställningen. Hon är inte så bra på att stå stilla, hon gillar bäst att sitta ner eller busa runt efter godis.. Men det skall nog säkert gå bra ändå.🙂

Ett litet kort på Tiger, Ebba och Ida som försöker få plats i korgen. Hon satt så hur länge som helst. Annars brukar de ligga alla fyra i den och mysa