31. jan, 2013

30/1

Idag har det blivit semlebak då lilla mamma är här. Så gott med hembakt och så roligt när hon hälsar på.

Tiger har varit bra i  några dagar. Så han har fått busa och leka lite igen och så igår gick vi en skogspromenad och då var det dags att halta igen. Han är inte lika halt, som sist men stel o rör sig lite dåligt på ena frambenet. Så nu blir det en längre vila, hjälper inte det så är det dags att rtg honom för att se vad som är fel. Men håll tummarna för att han blir bra snart.  Tittat på lite utställningar i Danmark för honom 🙂 Fanns  4 o 5 maj i Roskilde, vilket hade varit kul med 2 dagar när man ändå åker.

Får bara kolla när Ebba löper och när vi skall para henne. Hon borde löpa i början på mars om hon inte drar över på tiden och då kanske det dags för valpar i maj. Vill vara hemma när det är dags och vill helst inte dra hem någon smitta, så utställningarna får i så fall vänta till hösten. Det finns ju flera då också..

Måste skryta lite över vår lilla nordsvensk Bore också. Han var så duktig i lördags. Drog släpan mellan träden i 90  graders vinkel som inget och kursledaren testade att dra flera olika stockar med honom helt utan problem. En naturbegåvning, sa han. 🙂