Härlig semester i Karlstad med egen hundstrand, vilket hundarna var väldigt överlyckliga över. Förutom Tiger då kanske, han är inte så förtjust att att bada och leka. Så skönt att kunna åka på husvagns semester med 4 hundar utan några som helst problem. Ida fick vara hemma hos Mats och Christina, med Sigge då hon inte är så förtjust i att åka bil längre.

Det är så bra när man kan ha ett kompostgaller runt husvagnen och alla hundarna håller sig innanför och knappt bryr sig om något utanför, det innebär att alla hundarna kan vara lösa o vi kan mysa med öppen dörr o sitta lugnt. Många tyckte dock att det var roligt att titta när jag var ute och cyklade med alla 4 samtidigt, som sprang lugnt och fint brevid. Så praktiskt att kunna rasta alla på en gång.   Hemma är de ju i stort sett alltid lösa men det gick hur bra som helst att även cykla med 2 på var sida på det underbara grusvägarna. Kan säga att de var väldigt trötta hundar på kvällen, som sov gott.

Tyvärr så avslutades semester på ett väldigt tråkigt sätt då våran XC 70 brann upp på E18 så det blev bara skrot kvar. Tur så blev det inga personskador och vi hann att få ut hundarna och koppla ifrån husvagnen. Men alla saker vi hade i bilen blev kvar förutom plånböcker och telefonerna. Så nu får vi ut och leta 2 nya bilar, vilket inte riktigt var meningen. Hanna som är på praktik på Alingsås Djursjukhus har fått ta över min bil nu när hon har fått körkort. 

Vi har även varit och hälsat på fina Pino, Gullvivebackens Moses i Borås, som kommer att vara en av våra tilltänkta killar. En väldigt mysig och go kille på alla sätt o vis.🙂

 

Några sommar kort från vår härliga strand i Karlstad. 

Bella, Tiger och Star

Tiger och Bella

Bella bus skuttar lite

Fina Hanna och Dutchess

Dutchess börjar att komma på det här med att simma

Bröderna med Bella till mamma Superdupers Amazing Bailys "Chopper", 2 år och Superdupers Nobell "Morris", 4 år har fått vara här några dagar då husse och matte har varit i väg på semester. Så mysiga killar och så roligt att ha dem här.

Lite fina kort på gänget🙂

Starfire, Chopper, Morris, Bella och Tiger

Superdupers Nobell, Morris

Chopper Superdupers Amazing Bailys och Superdupers Starfire. Båda efter Bella men olika kullar.

Syskonen efter Bella fast från 3 olika kullar. Morris, Chopper och yngst Starfire

Roligt att vår bild på Dutchess, Tiger och Bella blev utplockad utav över 2700 bilder som var inskickade till Eukanuba och får vara med i deras kalender för 2021/2022

Superdupers Bella med sin dotter Starfire. Båda älskar att hämta bollar och båda är lika snabba. Roligt kvällsnöje tillsammans med lite lydnadsövningar.

Lite träning på klubben med Star, Tiger och Bella bus

Dutchess o Hanna tränar inför Apellen

Hd Ginnie

Hanna och Dutchess har varit nere i Göteborg för att tävla Rally igen och fick återigen godkända resultat, 86 p🙂

Dock lite sämre än sist, då Dutchess var lite okoncentrerad och nosig. Det måste ha varit något väldigt gott i mattan där nere, då endast 12 st utav 39 startande fick godkända p. och 12 st blev även diskade. 

Hanna och Dutchess fick en 7 plats och blev  utplockad av domaren som "Domarens Val och kritiken Jättesnyggt!! Så det såg nog bra ut även om det inte kändes kanon. Nu är i allafall Nybörjar Rallyn klart och Dutchess kan även titulera sig RLD N.   Nya mål är satt 🙂

Dutchess RLD N klart

Hanna och Dutchess har varit nere i Göteborg för att tävla Rally igen och fick återigen godkända resultat, 86 p🙂

Dock lite sämre än sist, då Dutchess var lite okoncentrerad och nosig. Det måste ha varit något väldigt gott i mattan där nere, då endast 12 st utav 39 startande fick godkända p. och 12 st blev även diskade. 

Hanna och Dutchess fick en 7 plats och blev  utplockad av domaren som "Domarens Val och kritiken Jättesnyggt!! Så det såg nog bra ut även om det inte kändes kanon. Nu är i allafall Nybörjar Rallyn klart och Dutchess kan även titulera sig RLD N.   Nya mål är satt 🙂

Ett stort Grattis säger vi till Ginnie, Superdupers Favorite Red Label och matte Sofie som fick fina 174,5 p i Startlydnads tävlingen med uppflytts poäng och en 4 placering. Så duktiga:))

Fin kritik från Domaren på Första Rallylydnads tävlingen. Hanna o Dutchess fick 2 Godkända Resultat i Värnamo så nu återstår förhoppningsvis bara en tävling så får de titeln RLD N.. Se gärna videon nedan på en glad Dutchess.

Nybörjarklass Rally Värnamo, Första tävlingen för Hanna o Dutchess

Så lycklig då även Superdupers Starfire har superfina höfter och är rtg med Hd A.

Finaste Superdupers Modesty Blaise, Happy är höftledsröntgad med Hd A och är fulltandad.

Ett stort Grattis till Superman, Tuure som har ställts ut på den internationella Winter Dog Showen i Åbo i helgen. Han fick Excellent och blev 1 juniorklassen och 3 bästa hane med Reserv Cert för domare Leif Ragnar Hjorth. "Excellent type and size. Nice head and expression. Correct mounth, well set ears. Excellent neck and angulation. Very good chest, excellent topline. Correct tail and coat. Excellent muscle condition that he uses very well in movement. Nice temperament" Tack för info och bilder Merja:))

Hälsning från finaste Tequila Mockinbird, Quila som blir mer och mer lik mamma Bella. Tack snälla för hälsningen Eva:))

Finaste Hopp i Topp Mynta, Ida har fyllt 13 år. Den allra bästa mamman, mormorn och gammelmormorn. Så mysig och snäll mot allt och alla.

Nytt år

Nytt år och nya möjliheter. Jag  hoppas att året fortsätter bättre än det har börjat i allafall.  Vi missade My Dog då Hanna var sjuk och låg inne på Skaraborgs Sjukhus med dropp och intravenöst antibiotika då hon inte kunde svälja. Sen har hon varit piggare men busen Tiger har varit uppe i ett gryt bakom vår hästhage och bråkat med förmodligen en räv 2 gånger. Ena gången fick han ett hål i huvudet och en skada på vänster öga.  Nu senast när han lyckades smita iväg var han väldigt blodig och såg hemsk ut när han kom tillbaka. Men det var rätt ok ändå mot vad jag trodde när jag fick syn på honom.   En massa småsår och en reva på höger öra som fick sys ihop hos veterinären. Så nu är det koppel som gäller  och antibiotika med smärtstillande för den lille busen.

Hanna kör på med lydnad med Dutchess uppe i Forshaga och vi har anm Hanna till hennes sista Juniorhandlings Tävling nere i Malmö. Sorgligt nu när hon missade My Dog. Lyckas hon kvala in där så får hon vara med på SM uppe i Stockhom även i år annars  så blir det inget.  Så vi får hålla tummarna att det blir vinst liksom förra året.

Till Bella kollar vi på lite hanar. Har några på lut som jag tycker är fina. Men vill Hd rtg Star och Happy först innan vi bestämmer oss helt så har en tid till den 3 feb. Mkt spännande.