En liten Star som myser i höstsolen.

Dutchess busar med Togg nere i Bräkne-Hovby, Foto Eva Malmport

Så roligt nu har första Hd resultatet efter Superdupers Elvis, Sigge kommit på Storhovens Cilla som fick Hd B. Stort Grattis till Monika på Storhovens kennel.

Stort Grattis Sofie med Ginnie, Superdupers Favorite Red Label som debuterade i Rallylydnad idag. Det blev 2 super rundor, en på 71 p och en på hela 96 p och en 4 plats. Fina kritiker av domarna. Nu längtar vi efter nästa tävling:))

Finaste Superdupers Sigvard, Sigge har fått träffa släkten. Världens underbaraste kille. Tack finaste Berit för att han får vara hos oss och för alla fina gåvor vi fick.

Vi har blivit mormor och morfar och hundarna har fått en alldeles egen bebis att ta hand om. Tror att Bella är mest aspirant och vill ligga väldigt nära lilla Amelia

  • Härliga turer i skogen med med hundarna och Bore

Bästisarna Dutchess och Starfire som väntar på att Hanna ska komma hem.

Då var det dags för lilla Tiger att gå ner i ytterligare ett grävlings gryt. Han kom hem med blodigt öra och kind, några hål här och där och hur mkt sand i ögonen som helst. Dessutom har han släpat hem ett antal loppor som hoppar omkring här. Fy så äckligt. Han fick antibiotika, smärtstillande och Brevecto mot alla äckla kryp.. Lilla ganster Tiger

Semester

Härlig semester i Karlstad med egen hundstrand, vilket hundarna var väldigt överlyckliga över. Förutom Tiger då kanske, han är inte så förtjust att att bada och leka. Så skönt att kunna åka på husvagns semester med 4 hundar utan några som helst problem. Ida fick vara hemma hos Mats och Christina, med Sigge då hon inte är så förtjust i att åka bil längre.

Det är så bra när man kan ha ett kompostgaller runt husvagnen och alla hundarna håller sig innanför och knappt bryr sig om något utanför, det innebär att alla hundarna kan vara lösa o vi kan mysa med öppen dörr o sitta lugnt. Många tyckte dock att det var roligt att titta när jag var ute och cyklade med alla 4 samtidigt, som sprang lugnt och fint brevid. Så praktiskt att kunna rasta alla på en gång.   Hemma är de ju i stort sett alltid lösa men det gick hur bra som helst att även cykla med 2 på var sida på det underbara grusvägarna. Kan säga att de var väldigt trötta hundar på kvällen, som sov gott.

Tyvärr så avslutades semester på ett väldigt tråkigt sätt då våran XC 70 brann upp på E18 så det blev bara skrot kvar. Tur så blev det inga personskador och vi hann att få ut hundarna och koppla ifrån husvagnen. Men alla saker vi hade i bilen blev kvar förutom plånböcker och telefonerna. Så nu får vi ut och leta 2 nya bilar, vilket inte riktigt var meningen. Hanna som är på praktik på Alingsås Djursjukhus har fått ta över min bil nu när hon har fått körkort. 

Vi har även varit och hälsat på fina Pino, Gullvivebackens Moses i Borås, som kommer att vara en av våra tilltänkta killar. En väldigt mysig och go kille på alla sätt o vis.🙂

 

Några sommar kort från vår härliga strand i Karlstad. 

Bella, Tiger och Star

Tiger och Bella

Bella bus skuttar lite

Fina Hanna och Dutchess

Dutchess börjar att komma på det här med att simma

Bröderna med Bella till mamma Superdupers Amazing Bailys "Chopper", 2 år och Superdupers Nobell "Morris", 4 år har fått vara här några dagar då husse och matte har varit i väg på semester. Så mysiga killar och så roligt att ha dem här.

Lite fina kort på gänget🙂

Starfire, Chopper, Morris, Bella och Tiger

Superdupers Nobell, Morris

Chopper Superdupers Amazing Bailys och Superdupers Starfire. Båda efter Bella men olika kullar.

Syskonen efter Bella fast från 3 olika kullar. Morris, Chopper och yngst Starfire

Roligt att vår bild på Dutchess, Tiger och Bella blev utplockad utav över 2700 bilder som var inskickade till Eukanuba och får vara med i deras kalender för 2021/2022

Superdupers Bella med sin dotter Starfire. Båda älskar att hämta bollar och båda är lika snabba. Roligt kvällsnöje tillsammans med lite lydnadsövningar.

Lite träning på klubben med Star, Tiger och Bella bus

Dutchess o Hanna tränar inför Apellen

Ett stort Grattis säger vi till Ginnie, Superdupers Favorite Red Label och matte Sofie som fick fina 174,5 p i Startlydnads tävlingen med uppflytts poäng och en 4 placering. Så duktiga:))

Ett stort Grattis till Superman, Tuure som har ställts ut på den internationella Winter Dog Showen i Åbo i helgen. Han fick Excellent och blev 1 juniorklassen och 3 bästa hane med Reserv Cert för domare Leif Ragnar Hjorth. "Excellent type and size. Nice head and expression. Correct mounth, well set ears. Excellent neck and angulation. Very good chest, excellent topline. Correct tail and coat. Excellent muscle condition that he uses very well in movement. Nice temperament" Tack för info och bilder Merja:))

Nytt år

Nytt år och nya möjliheter. Jag  hoppas att året fortsätter bättre än det har börjat i allafall.  Vi missade My Dog då Hanna var sjuk och låg inne på Skaraborgs Sjukhus med dropp och intravenöst antibiotika då hon inte kunde svälja. Sen har hon varit piggare men busen Tiger har varit uppe i ett gryt bakom vår hästhage och bråkat med förmodligen en räv 2 gånger. Ena gången fick han ett hål i huvudet och en skada på vänster öga.  Nu senast när han lyckades smita iväg var han väldigt blodig och såg hemsk ut när han kom tillbaka. Men det var rätt ok ändå mot vad jag trodde när jag fick syn på honom.   En massa småsår och en reva på höger öra som fick sys ihop hos veterinären. Så nu är det koppel som gäller  och antibiotika med smärtstillande för den lille busen.

Hanna kör på med lydnad med Dutchess uppe i Forshaga och vi har anm Hanna till hennes sista Juniorhandlings Tävling nere i Malmö. Sorgligt nu när hon missade My Dog. Lyckas hon kvala in där så får hon vara med på SM uppe i Stockhom även i år annars  så blir det inget.  Så vi får hålla tummarna att det blir vinst liksom förra året.

Till Bella kollar vi på lite hanar. Har några på lut som jag tycker är fina. Men vill Hd rtg Star och Happy först innan vi bestämmer oss helt så har en tid till den 3 feb. Mkt spännande.