Ånnaboda -19

En härlig men intentsiv helg har det varit. Först åkte Hanna och jag upp till Åkersberga för att tävla Ungdoms SM och sen full fart ner till Ånnaboda och upp tidigt på lördags morgon. Men så roligt det har varit. Alla hundar från Superdupers fick Excellent och några med Ck. Bäst gick det för Superduper Modesty Blaise "Happy" som vann valpklassen i 6-9 mån. Sen blev det  Superdupers Apricot Brandy "Gunnar" tur och han placerade sig som  4:a bästa Junior på sin första utställning med Excellent och Ck.

SE UCH SE V-19 SE VV-19 Tiger blev 2:a bästa veteran i konkurrens av 6 väldigt fina veteraner.

På lördagen var det Superdupers Red label " Ginnie" och Tequila Mockinbirds "Quilas" tur i en jätte juniorklass, 30 st anmälda juniorer. Båda fick Excellent, bäst gick det för Quila som blev utplockad bland de 7 bästa men sen oplacerad. 

SE UCH SE V-19 Superdupers Bella gick tillsammans med 18 fina championtikar och fick Excellent med Ck och blev placerad som 4:a bästa championtik. 

SE UCH Snöflinga fick ett Excellent men tyvärr oplacerad tillsammans med 9 fina veterantikar

Roligt var också att Stallbackas Sexa Skåne, Malte var här och fick ihop till en avelsklass där både Ginnie och Quila var med. De fick en 3 plats. 

Så roligt att träffa alla gårdshunds folk och speciellt våra valpar och valpköpare och ett jätte tack till alla som har gjort denna helgen så superbra🙂