Planerade valpar🙂

Star planeras att paras april-maj 2023 med Teamet Campells Brage, "Felix"

Felix har:

Hd B index 105 (221003)

ED ua

PLL Clear

Superfint BPH

Utställd Excellent, Ck, Reserv-Cert, Nordic Reserv-Cert

Felix är en mycket trevlig och positiv kille som älskar att träna vad som. Han är oftast lös på promenaderna och har inte mycket jakt i sig. Är helt okomplicerad i mötet med andra hundar och människor. 

Felix är en snäll, glad, orädd och trygg kille vilket märktes tydligt när vi var och hälsade på honom och han fastnade i Hannas knä. 

Star har:

Hd A med ett index på 113 (221003)

Patella ua

PLL Clear

Fulltandad med saxbett

Utställd med Excellent

Star är en underbar tjej som alltid är lös och som har en grym energi, hon älskar att träna och är så lycklig när hon får göra något. Så duktig på special sök (kong) men även lydnad/agility som Hanna har börjat lite med nu också. Hämtar gärna allt du ber om, som papper, burkar, bestick, nycklar med mera. Har mycket kamp i sig och älskar alla typer av leksaker.

Men hon har även en superbra av och på knapp så är väldigt lugn inne och sover gott. Hon jagar bort harar och rådjur i från trädgården men inte så mycket längre. Hon gillar att gräva efter möss på hösten. Är alltid lös ute på gården och skäller när hon vill komma in.

Älskar alla människor som vill leka med henne och favorit platsen är under täcket🙂. 

  

Med denna kombinationen förväntar vi oss friska, arbetsamma och väldigt trevliga hundar, som gärna passar till träning och tävling.  Inavelsgraden blir 0 % och Hd index 109 (221006)