Hopp i Topp Mynta S19271/2007 "Ida" är efter Paco och Just About My Titiyo. Hon är vår allas älskling men mest Sofias. Hon är snabb, älskar agility, katter och nästan alla människor. Det bästa hon vet är att få sitta i någons knä och mysa. Hanna och Ida vann KM i agility 2011.

NORD VV- 19 SE UCH SE V V -19 SE V -19 Tiger. Han är Hannas största kärlek. Han har ett supertemperament. Cool i alla lägen. Älskar både agility, lydnad och freestyle. Gillar även att ställas ut om det inte tar för lång tid. Hanna och Tiger har haft stora framgångar i bland annat Junior Handling.

NORD V-19 SE UCH SE V-19 Superdupers Bella SE39668/2013, är efter Hamléngårdens Tony Montana och Snöflinga. Hon är allas vår lilla skrutta. Så mysig, älskar att leka, agility och ligga i knät för att mysa på kvällen. Bella har ställts ut med bra resultat och är Svensk Utställnings Champion, Svensk och Nordisk Vinnare 2019. Hon håller även vakt på vår gård.

KORAD, LD STARTKLASS, RLD F, RLD N Ullhedens Fabulus Freya,
Hannas Dutchess är en Australian Kelpie. Hon är en helt underbar tjej som man kan träna det mesta med. Har provat på Lydnad, Rally, Agility, Freestyle, Patrull och Spår. Hon är även utställd med flera BIR placeringar. Dessutom är hon den perfekta handicaps hunden för mig då hon kan plocka upp allt som jag tappar och ge till mig. Hon älskar även att få vara med på ridturer och mysa i soffan.

Superdupers Starfire SE 11032/2019 är efter NO UCH Russla´Vaenga I-gud Demeter och SE UCH SE V-19 Superdupers Bella. Är vår framtida avelstik med Hd A, Patella ua och PLL clear. Hon är så glad och är världens hoppetossa. Ska bli spännande att följa hennes framtid.

Superdupers Always On My Mind Azlan, Elmo är senaste tillskottet. En mycket charmig kille med mycket energi och fart. Älskar att kampa och leka. Väldigt mjuk och går fint ihop med resten av flocken. Förhoppningsvis en framtida avelshane.

SE UCH Superdupers Elvis "Sigge" har vi sålt med bibehållen avelsrätt. Han är en super glad och härlig kille, som vi ofta träffar. Han smälter lätt in i övriga flocken. Sigge har ställts ut med bra resultat och är Svensk Utställnings Champion liksom mamma Bella. Han har även en kull valpar efter sig.

Fina Sigrid, Superdupers Always About You Angel har vi sålt med bibehållen avelsrätt och vi hoppas att hon kan få en kull valpar här hos oss i framtiden. Sigrid är en väldigt go tik med mkt fart och som älskar att träna. Hon bor i Alingsås.

Smulan är vår bästa råttfångare och är så snäll. Tar aldrig ut sina klor och älskar att vara i stallet.

Musse älskar att gå med på promenader, han ligger hos valparna när de är små och de får gärna busa med honom. Sen är han även lite busig själv ibland och då flyttar sig hundarna en bit bort.

Bore är vår nordsvensk, som vi nyss kört in. Han är som en stor hund. Lika mysig och snäll. Följer med en överallt. Bästa kompisen är Milda.

Beauty eller The Dancing Queen som hon heter i stamtavlan ska bli Hannas framtida häst. Hon är efter Milda och den fina hingsten Mantovani. Än så länge verkar hon ha ett helt underbart temperament.

Kommentarer

02.04.2021 07:24

Mari Fällman

Hej. Jag undrar om Tiger är tillgänglig för avel